Служба зовнішньої розвідки України щиро вітає колектив СБУ з 29-ю річницею професійного свята

3/25/2021
singleNews

Останні сім років є найскладнішими для нашої держави, оскільки під загрозою опинилася її територіальна цілісність і суверенітет. І сьогодні ситуація продовжує перебувати в найгострішій, найкритичнішій фазі боротьби за незалежність України.

Нині гібридна війна триває глибоко всередині країни. І на Вас покладається велика відповідальність перед українським народом успішно протидіяти асиметричній агресії з боку Російської Федерації. Нові часи диктують нові завдання – розвивати свої спроможності та не втрачати ефективність під час виконання поставлених перед Службою завдань.

Сьогоднішня історія пишеться Вами. Ви – форпост оборони у нашій боротьбі за єдину та соборну Україну. А відтак Ваша здатність протидіяти гібридним загрозам та підривній діяльності щохвилини наближає нас до нашої європейської мети.

Україна розраховує на Ваш патріотизм, мужність та відданість, і пишається своїми кращими синами й доньками, які  присвятили життя  справі  захисту  Батьківщини.

Ваші бойові побратими, офіцери української зовнішньої розвідки, поділяють з Вами спільну відповідальність за долю української держави та українського народу у наших визвольних змаганнях.

Українські розвідники щиро бажають Вам мужності та жертовності, відданості та креативності у виконанні покладених на  Службу  завдань.

Здоров’я, особистого й людського щастя Вам, Вашим близьким  і  рідним!

СЛАВА УКРАЇНІ!

Голова Служби зовнішньої розвідки України    Валерій КОНДРАТЮК