Служити Вітчизні… Пам’яті керівника зовнішньої розвідки В’ячеслава Абрамова

8/29/2021
singleNews

Сьогодні, 29 серпня, на 74 році життя, відійшов у засвіти український державний діяч, військовик, начальник Головного управління розвідки Служби безпеки України генерал-майор АБРАМОВ В’ячеслав Володимирович.

Шлях у зовнішній розвідці В’ячеслав Володимирович розпочав 1986 року – від старшого оперуповноваженого, начальника напрямку та відділу до начальника управління розвідувальних операцій Головного управління розвідки СБУ. А з 1995-го  по 1998 роки генерал Абрамов очолював Головне управління розвідки Служби безпеки України, доклавши неймовірних зусиль до становлення і розбудови української зовнішньої розвідки незалежної України.

Життєвий шлях розвідника й видатної особистості В’ячеслава Абрамова – яскравий і гідний наслідування приклад достойного служіння державі й народові України. Його великий багатогранний досвід розвідувальної роботи, готовність до виконання найскладніших для захисту держави завдань, беззаперечний авторитет серед підлеглих і керівництва, мудрість і прогресивність, далекоглядність і  високі моральні якості, невтомна і самовіддана служба стали справжнім взірцем виконання офіцерського обов'язку – захищати Україну.

Служба зовнішньої розвідки України в жалобі разом із родиною В’ячеслава Володимировича. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та всім, хто мав честь служити з українським розвідником і патріотом В’ячеславом Абрамовим.