З Днем воєнної розвідки України!

9/7/2021
singleNews

Від імені керівництва та всього складу Служби зовнішньої розвідки України вітаємо побратимів з Днем воєнної розвідки України!

Демонструючи приклад гідного служіння Українському народові, воєнна розвідка посідає одне з найважливіших місць у системі національної безпеки України. Загартовані війною, завжди перебуваючи на крок попереду інших, на передових рубежах оборони нашої держави, військовослужбовці воєнної розвідки знають ціну свободи й готові віддати власне життя заради життя багатьох. Вірність Військовій присязі, патріотизм та відвага, звитяга, мужність і честь – беззаперечні ваші чесноти.

Розвідники не чекають на визнання за свою рутинну й небезпечну працю, і тільки колеги здатні оцінити титанічний обсяг виконаної роботи. Тож цього урочистого дня щиро бажаю колегам міцного здоров’я і завзяття, незламної волі й терпіння, надійного родинного тилу та подальших великих перемог!  Нехай  ваша сила завжди буде заснована на любові, а служіння державі, її розбудова та захист – залишаються справою честі.

Миру, добра, щастя та благополуччя вашим рідним і близьким!

Голова Служби зовнішньої розвідки України генерал-майор  Олександр ЛИТВИНЕНКО